Община Монтана обяви конкурс за главен архитект, научи агенция BulNews.  Задачите

...
Община Монтана обяви конкурс за главен архитект, научи агенция BulNews. 
Задачите
Коментари Харесай

Търсят нов главен архитект на Община Монтана

Община Монтана разгласи конкурс за основен проектант, научи организация BulNews. 
Задачите на бъдещия чиновник са да управлява и координира дейностите по устройственото обмисляне, проектирането и строителството на  територия на община Монтана. Той би трябвало също по този начин да управлява работата на общинския експертен съвет по устройство на територията. В длъжностната му характерност е заложено още издаването на административни актове, съгласно пълномощията, предоставени му по Закон за устройство на територията.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е магистър, като са нужни и най-малко 4 години професионален опит. Мераклиите би трябвало да имат добита цялостна проектантска дееспособност или нужния стаж за това. Сред спомагателните умения и квалификации са компютърна просветеност - Word, Еxcel и профилирани софтуерни стратегии, познаване на нормативната уредба, обвързвана с активността по устройственото обмисляне, капиталово планиране и строителтсво, надзор на активността по устройство на територията, кадастър и регулация, в това число Закон за устройство на територията, ЗМСМА и други профилирани законови нормативни актове.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 850 лв., като той се дефинира според от квалификацията и професионалния опит на спечелилия състезанието претендент. 
Подборът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а документи за присъединяване се одобряват в период до 13 април, в това число.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР